Sociaal Team – uw gesprekspartner

Stap-voor-stap
Vertelt u eens…… Als u denkt aan een prettige manier van leven, dan denkt u waarschijnlijk aan een zorgeloos bestaan, waarin u op een gezonde manier oud kan worden in uw eigen omgeving. U regelt uw zaken zelf en weet precies wie u in kunt schakelen wanneer u dat nodig heeft. Het liefst zijn dat dan mensen bij u in de buurt. U zult in elk geval niet denken aan problemen op het gebied van financiĆ«n of woonruimte, u denkt niet aan hulpbehoevend worden op lichamelijk gebied of bij vervoer, u denkt niet aan diverse instanties die u van het kastje naar de muur sturen.
Nee, als u vragen of problemen hebt, dan wilt u het liefst dat u bij 1 persoon terecht kan, die samen met u op zoek gaat naar een passende oplossing of de juiste ondersteuning. Deze persoon is degene die instanties en organisaties bij elkaar brengt en voor u de centrale persoon is tussen al die anderen, zodat u maar met 1 persoon hoeft te communiceren en niet uw verhaal een aantal keer opnieuw moet vertellen aan al die anderen.
Het Sociaal Team streeft ernaar om die ene persoon voor u te zijn. Als inwoner van Ermelo van 18 jaar of ouder, kunt u bij het Sociaal Team terecht voor alle vragen of problemen die u heeft en waarbij u niet weet hoe u deze op moet lossen of bij wie u daarvoor terecht kan.

U kunt ons bereiken op de volgende manieren:
Telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 9:00 uur en 15:00 uur, op telefoonnummer 0341-204320.
Per mail: info@sociaalteamermelo.nl
Tijdens onze inloopspreekuren: